Laden...

Welkom bij VSS-Spijkenisse

In Memoriam

Cor

 

Op 4 mei 2014 is Cor van Hattem plotseling overleden.

Cor was meer dan 12 jaar lid van VSS. Zijn team was heren 2.

Volleyballen en zijn club was zijn lust en zijn leven.  Cor was altijd op de trainingen en wedstrijden aanwezig. Soms druk en soms merkte je niet dat hij er was. In de kleedkamer had hij zijn eigen plekje.

Hij speelde vol overgave en inzet en was begaan met iedereen. Nooit was hij chagrijnig. Werd er met 4-0 verloren dan vond hij altijd dat we goed en fijn gespeeld hadden. 

zijn motto “het gaat om het spel en niet om de punten” 

Tijdens het spel pakte hij met zijn grote handen alle ballen die in zijn buurt kwamen. Ging het fout dan keek hij naar zijn handen en naar zijn naaste spelers, grote ogen opzettend en verbaast kijkend. Waarmee hij dan bedoelde “deed ik dat nu fout? “ Maar wel met een brede glimlach op zijn gezicht.

Hij was nooit kritisch op een ander tijdens het spel maar wel op zich zelf. Als hij een fout maakte dan hoorde of zag je dat wel aan hem. 

Cor was een innemende man, een echte charmeur die bij iedereen gewild was. Ook bij het mix-team had hij het afgelopen jaar zijn plek gevonden. Gewillig liet hij zich keer op keer met een grote grijns op zijn gezicht op de plaats zetten die de dames voor hem in gedachte hadden, Waarna hij weer even vrolijk naar de plek stapte die hij zelf wilde. Zijn charme en spel maakte dat de dames hem graag in het team hadden en lieten hem licht mopperend zijn gang maar gaan.  

Cor oogstte veel bewondering om zijn vitaliteit en inzet op zijn leeftijd.

Hij was altijd te porren voor een toernooi want dat vond hij leuk, maar wel met een biertje tussen de wedstrijden door. “dan spelen we beter” zei hij dan met een knipoog.

Een gezelligheidsmens dus. 

Hij keek altijd uit naar de (nooit gespeelde) 5e set want dan was er een gezellig onderonsje met vaak ook een biertje.

Zijn bericht van overlijden was voor ons een grote schok, wie had dit nu verwacht.

VSS heeft met Cor een fijne volleybalmaat verloren. Wij hebben afscheid van Ons volleybalmaatje Cor  genomen en bewaren vele mooie herinneringen aan hem.

Wij wensen Elly en familie veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Cor.